Routebeschrijving

Published on Thursday, November 1st, 2007

Adresgegevens

Huygensgebouw

Bezoekadres:
Toernooiveld 1
6525 ED Nijmegen
Hoofdingang aan de Heyendaalseweg (ter hoogte van UMC oostzijde)

Postadres:
Postbus 9010
6500 GL Nijmegen

Bereikbaarheid

Wegwerkzaamheden RijkswaterstaatRijkswaterstaat voert regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit aan wegen rondom Nijmegen. Houdt u er rekening mee dat de werkzaamheden tot vertraging kunnen leiden. Actuele informatie vindt u op de website van de Stadsregio Arnhem Nijmegen (KAN)Wegwerkzaamheden NijmegenEen actueel overzicht van werkzaamheden in Nijmegen en de gevolgen hiervan voor het verkeer vindt u op de website van de Gemeente Nijmegen

Auto
Vanaf alle invalswegen in Nijmegen is de Radboud Universiteit Nijmegen aangegeven op de ANWB-wegwijzers (zie overzichtskaart). Op de campus Heyendaal moet betaald worden voor parkeren. Parkeren is mogelijk onder het Huygensgebouw van de NWI Faculteit (D3 op plattegrond campus en parkeerplaats P11).
Trein
Treinen stoppen op station Nijmegen Centraal en station Nijmegen Heyendaal. Station Nijmegen Heyendaal ligt op loopafstand van de universiteit; vanaf Nijmegen Centraal rijden bussen in ongeveer tien minuten naar het universiteitsterrein. Tweemaal per uur vertrekken er treinen vanaf het centraal station naar station Heyendaal (stoptreinen richting Boxmeer en Venray). Met de Reiswijzer kunt u uw treinreis (en busreis) plannen. Vanaf station Nijmegen Heyendaal loopt u via de Heyendaalseweg de campus in. Aan uw linkerkant komt u het Huygensgebouw tegen. Looptijd 5 minuten.

Bus
Op het universiteitsterrein zijn bushaltes aan de Philips van Leydenlaan, de Erasmuslaan, de Heyendaalseweg en de Kapittelweg. Tijdens de spits rijdt er elke vier minuten een bus (lijn 10) van het station naar campus Heyendaal. Ook rijden er verschillenden stadsbussen en streekbussen uit onder meer Wijchen, Grave, Cuijk, Venlo en Arnhem naar de universiteit. Met de Reiswijzer kunt u uw busreis (en treinreis) plannen. Meer informatie over busroutes: www.hermes.nl, www.novio.nl.

Bushalte Heyendaalseweg bevindt zich tegenover de ingang van het Huygensgebouw.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.