ICT in a different culture

Partners


Procam
Cordys
de Planeet Zakenreizen

de Planeet Zakenreizen

de Planeet Zakenreizen

Vakantiexperts de Planeet is een echt familiebedrijf dat in 1971 is opgericht door de heer Sander Schilten. In 1987 zette Wilhelmien Schilten het bedrijf voort, vanwege het overlijden van de heer Schilten. Sinds 1998 heeft zoon Rob Schilten het bedrijf overgenomen.

Het bedrijf telt 43 medewerkers, die vanuit de zes vestigingen ( Nijmegen, Wijchen, Malden en Beuningen en Elst ) dagelijks hun schouders onder het reisgebeuren zetten. Tevens is er een aparte Zakenreisafdeling die vanuit kantoor Nijmegen opereert.

Van 1988 tot en met 2004 was Reisburo de Planeet aangesloten bij de landelijke Toerkoop organisatie. We zijn echter vanaf 
1 januari 2005 aangesloten bij de de Vakantiexperts groep . Onze naam is daarom ook veranderd in VakantieXperts de Planeet.


Ons bedrijf kenmerkt zich door een zeer persoonlijke service en vele innovatieve verbeteringen. Er is een vast personeelsbestand, waarvan sommige mensen reeds meer dan 15 jaar werkzaam zijn bij de Planeet. Mede hierdoor zijn wij nu voor de tweede maal Reisburo van het Jaar van de Provincie Gelderland in de jaren 2001 en 2002. Door de zeer uitgebreide vakkennis en het steeds up to date houden van deze vakkennis door veel studiereizen, kunnen wij u zeer uitgebreid informeren over de meest uiteenlopende reizen en bestemmingen. Zo zijn we afgelopen jaar op de Kaap Verdische Eilanden geweest, hebben een trektocht gemaakt door Namibië Botswana en Zimbabwe, hebben een rondreis door Australië gemaakt, een Camperreis door het Westen van Amerika gemaakt, maar ook dichterbij huis geweest in diverse steden zoals bijvoorbeeld Istanbul. We blijven de wereld ontdekken zodat wij onze slogan : "Er gaat een wereld voor u open "kunnen waarmaken.

Per december 2000 is het hoofdkantoor in Nijmegen verhuisd naar de Nieuwstraat 9. De Nieuwstraat maakt deel uit van het Marikenstraat project en ligt direct achter de zij ingang van het Gemeentehuis.

Begin 2004 is het vijfde Planeet kantoor geopend te Elst. In 2008 is ook dit filiaal verkozen tot beste reisbureau van de provincie Gelderland !!


Wij zijn u graag van dienst!

Planeet Zakenreizen, Nijmegen

Naam: Planeet Zakenreizen
Adres: Nieuwstraat 9
6511PT Nijmegen
Telefoon: 024-3233644
Fax: 024-3603951
Website: www.deplaneet.nl