Procam


Procam is opgericht in 1997 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een ideaal startpunt voor (pas afgestudeerde) Academici en HBO’- ers. Via een traineeship bij Procam starten zij bij gerenommeerde werkgevers in Nederland en worden zij twee jaar intensief gecoacht. Daarna treden zij bij de opdrachtgever in dienst. Per jaar plaatsen wij op deze manier zo’n 100 starters bij onze opdrachtgevers.

Steeds meer bedrijven zijn immers op zoek naar jong talent om hun toekomst veilig te stellen. En steeds meer afgestudeerden zijn op zoek naar een organisatie die bij hen past en de juiste carrière- mogelijkheden kan bieden. De `Procamformule` vergroot de kans op een geslaagde zoektocht voor zowel werkgevers als werknemers.

Visie Procam:
Voor studenten
Naarmate je studie vordert komt de stap naar de arbeidsmarkt dichterbij. De vraag is: welke werkgever past het beste bij jou?

Elke carrière is een reis. En hoe goed je die ook voorbereidt, het pakt vaak anders uit dan je had gedacht. Onderweg ontmoet je mensen met nieuwe inzichten en je kruist onbekende wegen die je soms aan het denken zetten. Ben je op de goede weg? Wil je dit nog wel? Moet het roer om?

Omstandigheden kun je niet veranderen. Je koers wel. Het is jouw carrière. Je hebt de handen zelf aan het stuur. Het is de kunst je doel in het oog te houden zonder er op te fixeren. Blijf kritisch naar jezelf kijken, durf geëffende paden te verlaten en als het moet: je doel te wijzigen. Nog belangrijker: geniet van de reis! Leer van de mensen die je tegemoet komen. Zij hebben de weg al afgelegd en vaak waardevolle tips. Uiteindelijk zul je ontdekken dat de reis je meer voldoening geeft dan het behalen van je doel.

 

Procam
Koningin Wilhelminalaan 15
3818 HN Amersfoort
Tel: 033-4653205
Fax: 033-4627626
Voor studenten :
recruitment@procam.nl
Voor bedrijven : info@procam.nl

Bezoek ook de Procam Website