Getronics

Met een wereldwijde omzet van 2,2 miljard euro in 2008 en circa 14.000 medewerkers (FTE) per HY 2009 is Getronics de grootste ICT-dienstverlener in de grootzakelijke markt van de Benelux en een toonaangevende speler wereldwijd.

Als expert in werkplekdienstverlening, connectiviteit, datacenters en adviesdiensten helpt Getronics medewerkers en organisaties beter te presteren. Getronics beschikt hiervoor over een compleet portfolio aan geïntegreerde ICT-diensten voor de grootzakelijke markt en werkt op basis van zijn unieke Global Service Delivery Model waardoor klanten over de wereld verzekerd zijn van integrale dienstverlening van een consistente kwaliteit.

Sinds 23 oktober 2007 maakt Getronics deel uit van KPN, de grootste aanbieder van telecommunicatiediensten in Nederland. Met de samenvoeging van Getronics en de ICT-activiteiten van KPN is de grootste ICT-dienstverlener van de Benelux een feit. Binnen KPN is Getronics het label voor alle ICT-diensten aan de grootzakelijke markt. Door de overname beschikt Getronics over meer financiële slagkracht, stabiliteit en innovatievermogen. Hiermee is Getronics in staat om zijn positie als marktleider in ICT-dienstverlening in Europa verder te versterken.

Bezoek ook de Getronics website