Capgemini

Wie we zijn

Capgemini heeft meer dan 88.000 werknemers en is de mondiale marktleider in consulting, technologie, outsourcing en local professional services.

Het hoofdkantoor van Capgemini is gevestigd in Parijs. Onze regionale kantoren bevinden zich in Noord-Amerika, Noord-Europa & Azië en het Pacifisch gebied, evenals Centraal en Zuid-Europa. Sogeti is een dochteronderneming, gespecialiseerd in local professional services.

Consulting

Op basis van diepgaande sectorkennis en bedrijfsprocessen biedt Capgemini consulting-services. Hiermee levert Capgemini een essentiële bijdrage aan de bedrijfstransformatie en economische prestaties van klantorganisaties. Volgens onze holistische benaderingswijze bezien wij de organisatie van onze klant en de markt waarin deze actief is. Zo bepalen wij samen met de klant groeistrategieën op zowel de korte als de lange termijn. De benadering van Capgemini is geslaagd wanneer wij in staat zijn een gezamenlijke visie te realiseren.

Technology

Capgemini ontwerpt en integreert technologische oplossingen, ontwikkelt innovaties en transformeert de technische omgevingen van klanten. Deze services concentreren zich op systeemarchitectuur, -integratie en -infrastructuur. Technology-services en consulting-services komen samen op het moment dat de upgrade en transformatie van IT-systemen direct zijn gekoppeld aan de organisationele en strategische prioriteiten van de klant. Capgemini werkt samen met strategische alliantiepartners om de issues en uitdagingen van onze klanten beter te kunnen aanpakken.

Outsourcing

Inspelend op de behoefte van de klant is Capgemini in staat de volledige of gedeeltelijke verantwoordelijkheid op zich te nemen voor het management van de IT-middelen. In ons brede aanbod van diensten staat expertise in het management van IT-systemen en bedrijfsprocessen evenals prijsflexibiliteit centraal. Met als resultaat: de verhouding tussen kosten en prestaties bij onze klanten maximaliseren. Outsourcing van bedrijfsprocessen vormt één van de kernactiviteiten van Capgemini. Dit stelt de klant in staat belangrijke ondersteuningsfuncties - zoals boekhouding of inkoop - uit te besteden. Hierin wordt onze collaboratieve benadering het meest tastbaar voor onze klanten.

Business Application Services

Met meer dan 2.000 professionals en een ruim track record op application life cycle management, is Capgemini Business Application Services (Capgemini BAS) één van de toonaangevende applicatiedienstverleners in Nederland. Al meer dan vijftig jaar bedienen we veel klanten met bedrijfskritische applicaties. We zijn actief in de overheid, financiële dienstverlening en de industrie.

Bezoek de Capgemini Website